Campania „Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm”

Dată

Astăzi, 1 septembrie începe campania ”Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm – pentru siguranța îngrijirii sănătății mamei și nou-născutului”. Îmbunătățirea calității asistenței medicale poate reduce considerabil numărul deceselor la sugari. Campania derulată în acest an are ca scop informarea femeilor despre siguranța îngrijirilor mamei și nou-născutului și promovarea de intervenții preventive destinate reducerii riscurilor asociate sarcinii și îngrijirii copilului. Campania are ca obiective: creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele siguranței materne și a nou-născuților, în special în timpul nașterii, dar și creșterea nivelului de informare și conștientizare a femeilor cu privire la problemele siguranței îngrijirii mamei și a nou-născutului. În România, implicarea susținătorilor sănătății în stimularea schimbării comportamentale a populației, reprezintă o modalitate accesibilă de prevenție pentru siguranța pacientului.

sursă foto: verywellfamily.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru