Campania de vaccinare la Deva

Dată

În perioada 21-23 mai, la Deva va avea loc campania de vaccinare dedicată angajaților din domeniul „HoReCa” și din industria turismului din județul Hunedoara. Campania va avea loc în cadrul Centrului de vaccinare „Drive-Through” din Deva, parcarea Auchan, unde va fi operațional un flux cu serul de la Johnson&Johnson., care se administrează într-o singură doză. Angajații celor două domenii și familiile lor vor avea prioritate la imunizare. Aceștia opta și pentru vaccinarea cu serul Pfizer care necesită și a doua doză.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru