Cabinete de vaccinare în universități

Dată

Vor fi organizate cabinete pentru vaccinare în universităţi şi campusuri, dar vor exista şi echipe mobile în şcoli pentru vaccinarea elevilor, a personalului din învăţământ, dar şi a rudelor copiilor, a anunțat Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă. El a precizat că această campanie de vaccinare în şcoli va dura două luni și ar trebui să înceapă din 13 septembrie. În cazul copiilor cu părinților plecați în străinătate procedura de vaccinare rămâne aceeaşi, adica părinţii pot să descarce consimţământul informat de pe platformă, îl completează, îl trimit celor care au copilul în grijă şi se prezintă cu el la vaccinare, a precizat Valeriu Gheorghiţă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru