Bonuri de masă pentru vaccinați

Dată

Crește numărul cazurilor de infectare cu tulpina Delta, iar campania de vaccinare încă stagnează. Relaxarea din ultima perioadă, concediile și ignorarea măsurilor de prevenție, alături de rata de vaccinare scăzută ne îndreaptă cu pași repezi spre o explozie a numărului de infectări cu noua variantă a Coronavirusului, spun autoritățile.
Premierul României, Florin Cîțu precizează că este nevoie de noi măsuri de sprijin ale campaniei de vaccinare, nu de noi restricții. Pentru a stimula imunizarea împotriva virusului, persoanele care se vaccinează anti-COVID vor primi bonuri de masă în valoare de 100 lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru