Autotest de Covid -19 – Știrile Qub

Dată

Primul autotest antigen Covid-19 din România a fost validat oficial de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. Testele sunt neinvazive și se pot face în orice moment al zilei. Pentru aceste teste nu este nevoie de supraveghere medicală, acuratețea lor fiind de peste 98%. Autotestul a fost dezvoltat și comercializat de DDS Diagnostic pentru identificarea Covid-19. Avantajul acestor dispozitive este testarea în masă și vor putea fi folosite în viitor în rândul elevilor, de către personalul din HORECA și celelalte categorii socio-profesionale blocate din cauza pandemiei. Acestea vor fi putea fi achiziționate de pe internet, din farmacii și magazinele partenere DDS Diagnostic.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru