Autorizarea vaccinului Pfizer în rândul copiilor

Dată

Vaccinul Pfizer va fi autorizat, la sfârșitul acestei luni, pentru copiii care au între 5 şi 11 ani.
Dozele destinate celor mici vor veni în recipiente speciale, iar centrele în care se vor face injecţiile vor avea marcaje specifice. Vor veni în flacoane cu câte 10 doze, iar cei mici vor primi 10 micrograme la fiecare injecţie. Sunt recomandate 2 injecţii, la interval de 21 de zile.
Copiii vor putea fi imunizați în cabinetele speciale care vor fi amenajate în centrele de vaccinare existente deja, într-un cabinet din spital ori la medicul de familie, în cazul în care acesta va solicita doze de ser.
Vaccinul va avea termen de valabilitate 10 săptămâni, la temperaturi cuprinse între 2 şi 8 grade.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru