Au început înscrierile pentru Timișoara City Marathon

Dată

Ultimul eveniment de alergare al anului din oraș, a deschis înscrierile pentru toate cursele de alergare.
Timișoara City Marathon a pregătit pentru 24 octombrie 4 curse. Un maraton de 42 de km, un semimaraton de 21 de km, și curse de 10 și de 3 km. Înscrierile pentru cele două curse este gratuită, printr-un proiect realizat cu sprijinul Pirmăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin Centrul de Proiecte. Petru Maratonul „Cavalerii Cetății” și Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” sunt disponibile 100, respectiv 200 de locuri.
Participarea se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale în vigoare. Participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start certificatul verde care să ateste trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau vaccinarea împotriva Covid-19 cu schema completă, mai veche de 10 zile.
Mai multe informații referitoare la înscriere și program puteți găsi accesând site-ul web: timisoaracitymarathon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru