Au început înscrierile pentru Timișoara City Marathon

Dată

Ultimul eveniment de alergare al anului din oraș, a deschis înscrierile pentru toate cursele de alergare.
Timișoara City Marathon a pregătit pentru 24 octombrie 4 curse. Un maraton de 42 de km, un semimaraton de 21 de km, și curse de 10 și de 3 km. Înscrierile pentru cele două curse este gratuită, printr-un proiect realizat cu sprijinul Pirmăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin Centrul de Proiecte. Petru Maratonul „Cavalerii Cetății” și Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” sunt disponibile 100, respectiv 200 de locuri.
Participarea se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale în vigoare. Participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start certificatul verde care să ateste trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau vaccinarea împotriva Covid-19 cu schema completă, mai veche de 10 zile.
Mai multe informații referitoare la înscriere și program puteți găsi accesând site-ul web: timisoaracitymarathon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru