Au început înscrierile pentru Timișoara City Marathon

Dată

Ultimul eveniment de alergare al anului din oraș, a deschis înscrierile pentru toate cursele de alergare.
Timișoara City Marathon a pregătit pentru 24 octombrie 4 curse. Un maraton de 42 de km, un semimaraton de 21 de km, și curse de 10 și de 3 km. Înscrierile pentru cele două curse este gratuită, printr-un proiect realizat cu sprijinul Pirmăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin Centrul de Proiecte. Petru Maratonul „Cavalerii Cetății” și Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” sunt disponibile 100, respectiv 200 de locuri.
Participarea se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale în vigoare. Participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start certificatul verde care să ateste trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau vaccinarea împotriva Covid-19 cu schema completă, mai veche de 10 zile.
Mai multe informații referitoare la înscriere și program puteți găsi accesând site-ul web: timisoaracitymarathon.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri