Au început înscrierile pentru Timișoara City Marathon

Dată

Ultimul eveniment de alergare al anului din oraș, a deschis înscrierile pentru toate cursele de alergare.
Timișoara City Marathon a pregătit pentru 24 octombrie 4 curse. Un maraton de 42 de km, un semimaraton de 21 de km, și curse de 10 și de 3 km. Înscrierile pentru cele două curse este gratuită, printr-un proiect realizat cu sprijinul Pirmăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin Centrul de Proiecte. Petru Maratonul „Cavalerii Cetății” și Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” sunt disponibile 100, respectiv 200 de locuri.
Participarea se face în conformitate cu reglementările și restricțiile naționale în vigoare. Participanții vor trebui să prezinte la preluarea kitului sau la linia de start certificatul verde care să ateste trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau vaccinarea împotriva Covid-19 cu schema completă, mai veche de 10 zile.
Mai multe informații referitoare la înscriere și program puteți găsi accesând site-ul web: timisoaracitymarathon.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru