Atenție la apa pe care o bem!

Dată

Apa dintr-o sticlă de plastic care s-a încălzit la soare conține substanțe cancerigene, eliberate de plasticul supus căldurii, avertizează medicii.
Apa băută în aceste zile de caniculă dintr-o sticlă de plastic care a fost mai întâi încălzită de soarele puternic ne va face mult mai mult rău decât bine, chiar dacă între timp a fost răcită la frigider.
Trebuie ținut cont însă și de faptul că plasticul înghețat este la fel de nociv ca cel încălzit. Sticla pusă la congelator va elibera în apa înghețată dioxină, o substanță foarte toxică, care cauzează cancer. Sticlele de plastic cu apă nu trebuie ținute nici în căldura soarelui, dar nici congelate. În ambele situații sticlele vor elibera în apă substanțe cancerigene. Pentru a evita aceste lucruri se recomandă folosirea unei sticle de apă reutilizabile, pe care o putem umple cu apă direct de acasă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru