Atenție la apa pe care o bem!

Dată

Apa dintr-o sticlă de plastic care s-a încălzit la soare conține substanțe cancerigene, eliberate de plasticul supus căldurii, avertizează medicii.
Apa băută în aceste zile de caniculă dintr-o sticlă de plastic care a fost mai întâi încălzită de soarele puternic ne va face mult mai mult rău decât bine, chiar dacă între timp a fost răcită la frigider.
Trebuie ținut cont însă și de faptul că plasticul înghețat este la fel de nociv ca cel încălzit. Sticla pusă la congelator va elibera în apa înghețată dioxină, o substanță foarte toxică, care cauzează cancer. Sticlele de plastic cu apă nu trebuie ținute nici în căldura soarelui, dar nici congelate. În ambele situații sticlele vor elibera în apă substanțe cancerigene. Pentru a evita aceste lucruri se recomandă folosirea unei sticle de apă reutilizabile, pe care o putem umple cu apă direct de acasă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru