Arenele sportive deschise – Știrile Qub

Dată

Arenele sportive vor fi deschise în procent de 25% spectatorilor vaccinaţi sau testaţi negativ împotriva coronavirusului, de astăzi, 20 mai, a anunțat Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. El a explicat că pentru competiţiile în aer liber, organizatorii nu trebuie să trimită solicitări scrise către Ministerul Tineretului și Sportului sau către Ministerul Sănătăţii. Această condiţie se va aplica organizatorilor care doresc să permită accesul spectatorilor la competiţii în săli de sport. Ordinul comun al celor două ministere prevede și eliminarea condiţiei testării sportivilor care sunt vaccinaţi anti-covid. Organizatorul evenimentului sportiv are obligaţia de a marca spaţiile unde spectatorii se pot aşeza, pentru a putea respecta o distanţă minimă de 1,5 metri între persoane. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv. În cazul tribunelor, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere. Spectatorii vor avea obligaţia de a nu părăsi locul alocat, pentru că vor fi invitaţi să părăsească locația. Accesul la evenimentele sportive în spaţii închise sau accesul spectatorilor într-o proporţie mai mare de 25% din capacitatea tribunelor în cazul evenimentelor sportive în aer liber se face numai cu titlu excepţional, de eveniment pilot. Cristian Ghiță, subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului a subliniat că finala Cupei României de sâmbătă ar putea fi unul dintre primele meciuri cu fani, dacă nu chiar primul după mai bine de un an de pandemie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru