Apar pașapoartele de vaccinare și în România?

Dată

Certificatele digitale care atestă că persoana a fost vaccinată împotriva Covid-19 vor fi emise până la sfârșitul lunii iunie și în România, a anunțat Valeriu Gheorghiță, Coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare. Aceste certificate vor avea un cod QR care conține o serie de informații esențiale cum ar fi: nume, prenume, data nașterii și tipul de informație medicală pe care o oferă și statul emitent, a explicat acesta. Certificatul COVID-19 va fi gratuit, securizat și accesibil tuturor cetățenilor din toate cele 27 de țări membre UE.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru