Accesul la tratamente îngreunat

Dată

Accesul la sănătate a fost un lux pe care multi pacienți cu diferite afecțiuni nu și l-au permis. Numărul de internări a scăzut la jumătate față de anul 2019. Casa de Sănătate cere reorganizarea mai rapidă a spitalelor și vrea schimbarea finanțării pentru ca pacienții cu diferite patologii să aibă acces la internări și tratament. Unii nu au avut acces la servicii, alții s-au temut să nu se infecteze cu SARS-CoV-2 ori nu au avut bani și pentru testele PCR la internare. Potrivit raportărilor oficiale făcute către Casa Națională de Asigurări de Săntăte, în 2019 înainte de pandemie, au fost peste 3 milioane de internări în spitale. În 2020, cifra a ajuns la mai mult de 2 milioane. Managerii sunt obligați să facă reorganizări pentru ca pacienții să nu fie refuzați. Potrivit datelor de la Casa de Sănătate, din aproximativ 200 spitale care îngrijeau și pacienți cu Covid-19, peste 170 au cerut aprobare să crească numărul de paturi pentru pacienții cu alte boli decât Covid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru