Acces mai ușor la analizele decontate

Dată

Accesul la analizele de stat decontate va fi mai ușor începând cu 1 iulie 2021, anunță Dumitra Gindrovel, preşedintele Grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale a Medicilor de Familie. În plus, 3.000 de cabinete ale medicilor de familie vor fi dotate cu echipamente din fondurile Planului Național de Redresare și Reziliență. Aceste schimbări apar în contextul intrării în vigoare a noului contract-cadru care va viza și aspecte în ceea ce privește prevenția. Conform medicului, ar urma ca pacienții să beneficieze de o consultație de la medicul de familie în care să fie identificați factorii de risc. Aceste analize mai sunt necesare și pentru monitorizarea pacienților cu boli cronice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru