Acces mai ușor la analizele decontate

Dată

Accesul la analizele de stat decontate va fi mai ușor începând cu 1 iulie 2021, anunță Dumitra Gindrovel, preşedintele Grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale a Medicilor de Familie. În plus, 3.000 de cabinete ale medicilor de familie vor fi dotate cu echipamente din fondurile Planului Național de Redresare și Reziliență. Aceste schimbări apar în contextul intrării în vigoare a noului contract-cadru care va viza și aspecte în ceea ce privește prevenția. Conform medicului, ar urma ca pacienții să beneficieze de o consultație de la medicul de familie în care să fie identificați factorii de risc. Aceste analize mai sunt necesare și pentru monitorizarea pacienților cu boli cronice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru