A crescut numărul deceselor

Dată

Numărul deceselor a crescut cu peste 3.500 în luna mai a acestui an față de aceeași lună a anului trecut. Anul acesta, în luna mai, au murit aproape 25.000 de persoane. Aproape jumătate dintre acestea au murit din cauza unui infarct sau accident vascular cerebral. A doua cea mai întâlnită cauză de deces a românilor sunt tumorile. 3.875 de persoane au murit din această cauză. Afecțiunile respiratorii au produs aproximativ același număr de victime. Numărul persoanelor decedate în luna mai este de două ori mai mare decât numărul noilor născuți, lucru care a dus la o scădere demografică majoră, arată date ale Institutului Național de Statistică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru