A crescut numărul deceselor

Dată

Numărul deceselor a crescut cu peste 3.500 în luna mai a acestui an față de aceeași lună a anului trecut. Anul acesta, în luna mai, au murit aproape 25.000 de persoane. Aproape jumătate dintre acestea au murit din cauza unui infarct sau accident vascular cerebral. A doua cea mai întâlnită cauză de deces a românilor sunt tumorile. 3.875 de persoane au murit din această cauză. Afecțiunile respiratorii au produs aproximativ același număr de victime. Numărul persoanelor decedate în luna mai este de două ori mai mare decât numărul noilor născuți, lucru care a dus la o scădere demografică majoră, arată date ale Institutului Național de Statistică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru