6 luni pentru ridicarea voucherelor de vaccinare

Dată

Voucherele pentru persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pot fi ridicate într-un termen de 6 luni, în loc de 60 de zile cum era până acum. De aceste vouchere beneficiază persoanele care s-au imunizat cu schema completă începând din 31 august 2021. Ele sunt acordate sub forma a cinci tichete de masă cu o valoare de 20 de lei fiecare și pot fi ridicate de la unitatea la care persoana s-a imunizat cu a doua doză de vaccin. Românii imunizați cu cele două doze înaintea apariției ordinului emis în 31 august, nu pot beneficia de vouchere, chiar dacă se imunizează cu doza a treia după această dată.

sursă foto: besmax.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru