6 luni pentru ridicarea voucherelor de vaccinare

Dată

Voucherele pentru persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pot fi ridicate într-un termen de 6 luni, în loc de 60 de zile cum era până acum. De aceste vouchere beneficiază persoanele care s-au imunizat cu schema completă începând din 31 august 2021. Ele sunt acordate sub forma a cinci tichete de masă cu o valoare de 20 de lei fiecare și pot fi ridicate de la unitatea la care persoana s-a imunizat cu a doua doză de vaccin. Românii imunizați cu cele două doze înaintea apariției ordinului emis în 31 august, nu pot beneficia de vouchere, chiar dacă se imunizează cu doza a treia după această dată.

sursă foto: besmax.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru