6 luni pentru ridicarea voucherelor de vaccinare

Dată

Voucherele pentru persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pot fi ridicate într-un termen de 6 luni, în loc de 60 de zile cum era până acum. De aceste vouchere beneficiază persoanele care s-au imunizat cu schema completă începând din 31 august 2021. Ele sunt acordate sub forma a cinci tichete de masă cu o valoare de 20 de lei fiecare și pot fi ridicate de la unitatea la care persoana s-a imunizat cu a doua doză de vaccin. Românii imunizați cu cele două doze înaintea apariției ordinului emis în 31 august, nu pot beneficia de vouchere, chiar dacă se imunizează cu doza a treia după această dată.

sursă foto: besmax.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru