Remodelare corporală: ce presupune, tehnici, rezultate

Dată

Se spune că ne simțim așa cum arătăm. E suficient doar ca bluza preferată să ne strângă puțin, pantalonii să îi tragem mai greu pe picior sau tenul să nu aibă strălucirea pe care ne-o dorim…și gata… toată ziua ne e dată peste cap. E firesc să ne dorim să ne simțim bine în pielea noastră! Din nefericire din cauza modului sedentar de viată și alimentației nesănătoase corpul omului modern începe să se îndepărteze din ce in ce mai mult de idealul de frumusețe. Din fericire, avem soluții. Știința vine în ajutorul nostru cu o serie de tehnologii care ne ajută să combatem multe dintre imperfecțiunile care ne deranjează. Remodelarea corporală, a devenit tot mai cerută si pe cale de consecință, tot mai prezentă pe piața din România. De la micile cabinete cosmetice de cartier până la marile clinici estetice, această procedură este tot mai căutată. Ce presupune, cui i se adresează și ce avantaje are… aflăm de la Simona Andronovici- fiziokinetoterapeut-specialist în estetică- în emisiunea Rețeta Compensată cu Cerasela Miu

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru