Remodelare corporală: ce presupune, tehnici, rezultate

Dată

Se spune că ne simțim așa cum arătăm. E suficient doar ca bluza preferată să ne strângă puțin, pantalonii să îi tragem mai greu pe picior sau tenul să nu aibă strălucirea pe care ne-o dorim…și gata… toată ziua ne e dată peste cap. E firesc să ne dorim să ne simțim bine în pielea noastră! Din nefericire din cauza modului sedentar de viată și alimentației nesănătoase corpul omului modern începe să se îndepărteze din ce in ce mai mult de idealul de frumusețe. Din fericire, avem soluții. Știința vine în ajutorul nostru cu o serie de tehnologii care ne ajută să combatem multe dintre imperfecțiunile care ne deranjează. Remodelarea corporală, a devenit tot mai cerută si pe cale de consecință, tot mai prezentă pe piața din România. De la micile cabinete cosmetice de cartier până la marile clinici estetice, această procedură este tot mai căutată. Ce presupune, cui i se adresează și ce avantaje are… aflăm de la Simona Andronovici- fiziokinetoterapeut-specialist în estetică- în emisiunea Rețeta Compensată cu Cerasela Miu

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru