Cum eviți cancerul de col uterin? – QubArena din 8 iunie 2021

Dată

Cancerul de col uterin poate sa fie prevenit simplu și ușor. Drama trecerii prin boală este incomparabilă cu simplitatea metodelor de prevenție . Despre toate acestea,dar și despre vaccinul anti HPV și despre revenirii Clinicii Bega la “normal”vorbesc în această seară la QubArena, de la ora 19.00, Corina Gluhovschi și Prof. univ. dr. Marius Craina, șeful Clinicii Universitare Bega din Timișoara. Qub TV poate fi urmărit pe canalele de cablu UPC, Vodafone, Telekom, Orange și pe www.qubtv.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru