Aliment, medicament sau despre biotehnologie – QubArena

Dată

Aliment, medicament” este una dintre temele abordate în această seară la QubArena, de la ora 19:00 de Corina Gluhovschi și Prof. Univ. Dr. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvicultură “Ghe. I. Șișești. Biotehnologia și beneficiile ei, schimbările climatice și afectarea agriculturii din întreaga lume, modificările genetice și produsele de sinteză, absența strategiei într-un domeniu care ține de siguranța națională-agricultura sunt teme ce nu lipsesc din QubArena din această seară.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Actualitate

Sărbătoarea Sf. Apostol Andrei- MozaiQub

e urăm pe această cale „La mulți ani” tuturor care poartă numele de Andrei și Andreea!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru