Aliment, medicament sau despre biotehnologie – QubArena

Dată

Aliment, medicament” este una dintre temele abordate în această seară la QubArena, de la ora 19:00 de Corina Gluhovschi și Prof. Univ. Dr. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvicultură “Ghe. I. Șișești. Biotehnologia și beneficiile ei, schimbările climatice și afectarea agriculturii din întreaga lume, modificările genetice și produsele de sinteză, absența strategiei într-un domeniu care ține de siguranța națională-agricultura sunt teme ce nu lipsesc din QubArena din această seară.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru