Accesibilitatea oamenilor la artă este cheia spre o lume mai bună! – QubArena din 9 iunie 2021

Dată

Arta este modul prin care ne permitem conectarea cu noi și cu ceilalți într-un mod profund. Atunci când găsim oameni care construiesc proiecte complexe prin care fac arta accesibilă pentru toți știm că suntem pe drumul cel bun. Despre un astfel de proiect, cât și despre provocare, voința de a merge mai departe după întâmpinarea unor dificultăți la fiecare pas sau despre motivația de a continua oferită de oameni inteligenți și cu viziune vorbesc în această seară la QubArena, de la ora 19.00, Corina Gluhovschi și Alina Cioară, artist vizual – autoarea proiectului, Andreea Foanene, muzeograf și artist vizual și Anca Căpățînă, membru fondator al Asociației Jacques de Molay Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru