Accesibilitatea oamenilor la artă este cheia spre o lume mai bună! – QubArena din 9 iunie 2021

Dată

Arta este modul prin care ne permitem conectarea cu noi și cu ceilalți într-un mod profund. Atunci când găsim oameni care construiesc proiecte complexe prin care fac arta accesibilă pentru toți știm că suntem pe drumul cel bun. Despre un astfel de proiect, cât și despre provocare, voința de a merge mai departe după întâmpinarea unor dificultăți la fiecare pas sau despre motivația de a continua oferită de oameni inteligenți și cu viziune vorbesc în această seară la QubArena, de la ora 19.00, Corina Gluhovschi și Alina Cioară, artist vizual – autoarea proiectului, Andreea Foanene, muzeograf și artist vizual și Anca Căpățînă, membru fondator al Asociației Jacques de Molay Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru