Viitorul urbanistic al Timișoarei

Dată

Primăria Timișoara are nevoie de un Ghid Tehnic de amenajare a domeniului public și un catalog de mobilier urban. Pentru a ști cum va arăta municipiul și unde se vor pune bănci, chioșcuri sau stații de transport în comun, Primăria oferă aproape 95.000 de lei și un termen limită de realizare a proiectului de șase luni. Firma care va primi contractul va arăta cum se vor amenaja străzile în vederea creșterii siguranței, ce tipuri de materiale se vor folosi la amenajări, dar și ce dotări se vor instala pe străzi. Ghidul va mai stabili și cum se vor face zonele verzi, aleile pietonale, pistele de biciclete sau iluminatul public stradal.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru