Urmele revoluției pe clădirile Timișoarei – Știrile Qub

Dată

În Timișoara, un nou regulament pentru „Păstrarea urmelor revoluției din decembrie 1989” a fost întocmit și urmează să apară ca proiect de hotărâre. Regulamentul pregătit de arhitectul consilier local, Răzvan Negrișanu, are în vedere clădirile istorice și imobilele din zonele protejate. Acesta prevedea ca deținătorii clădirilor să specifice dacă imobilele prezintă urme de gloanțe, proiectile, să prezinte fotografii ale fațadelor pentru a primi autorizație de construcție. Decizia privind soluția adecvată clădirii revine proiectantului de arhitectură. Primăria Municipiului Timișoara instituie o invitație publică adresată timișorenilor de a transmite în format electronic  o fotografie a fațadei care prezintă urme de gloanțe pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru