Urmele revoluției pe clădirile Timișoarei – Știrile Qub

Dată

În Timișoara, un nou regulament pentru „Păstrarea urmelor revoluției din decembrie 1989” a fost întocmit și urmează să apară ca proiect de hotărâre. Regulamentul pregătit de arhitectul consilier local, Răzvan Negrișanu, are în vedere clădirile istorice și imobilele din zonele protejate. Acesta prevedea ca deținătorii clădirilor să specifice dacă imobilele prezintă urme de gloanțe, proiectile, să prezinte fotografii ale fațadelor pentru a primi autorizație de construcție. Decizia privind soluția adecvată clădirii revine proiectantului de arhitectură. Primăria Municipiului Timișoara instituie o invitație publică adresată timișorenilor de a transmite în format electronic  o fotografie a fațadei care prezintă urme de gloanțe pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru