Taxe și chirii mai mari în piață

Dată

De la începutul acestui an cresc taxele și chiriile pentru comercianții care vând în piețe. Totul, pentru a fi adaptat ratei de inflație. În ceea ce privește Piața Volantă Stadion, consilierul local Ștefan Sandu spune că administrația locală s-a gândit „să mai dea o lovitură orașului pe final de an”. Directorul general al Societății Piețe Timișoara explică însă că din 1 ianuarie 2022 tariful pentru producătorii care vor vinde în Piața Volantă va crește cu numai 20 de lei față de tariful actual, și anume, de la 200 de lei la 220 de lei/lună. În ceea ce privește majorarea chiriilor, aceasta a fost aprobată pentru fiecare piață în parte de către Consiliul de Administrație al societății. Excepție va face Piața Iosefin, unde chiriile nu se vor majora pentru a se putea menține nivelul actual de ocupare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru