Taxă pe paragină

Dată

Primăria Timișoara a adoptat un proiect de hotărâre cu privire la majorarea impozitului pentru clădirile neîngrijite sau degradate situate în intravilan. Cu alte cuvinte, proprietarii care nu reabilitează fațadele clădirilor și nu-și îngrijesc terenurile riscă să plătească un impozit mai mare de trei până la cinci ori. Primarul Timișoarei a afirmat că până în 31 iulie 2021 proprietarii de clădiri care au nevoie de renovare vor fi notificați de către Direcția de Urbanism și vor avea termen până la sfârșitul acestui an să anunțe fie începerea lucrărilor, fie să anunțe remedierea problemelor sesizate prin nota de constatare pe care o vor primi. După 31 decembrie, autoritățile vor constata dacă proprietarii s-au conformat sau nu și vor vota individual aceste hotărâri de consiliu local de supraimpozitare, care pot fi de 300%, de 400% sau 500%.

sursă foto: www.expressdebanat.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru