Strada Crizantemelor, reabilitată

Dată

Strada Crizantemelor din Timișoara va fi reabilitată. Primăria municipiului caută firmă care să asigure proiectarea străzii, iar termenul de depunere a ofertelor este 20 iulie, ora 23:59.
Lucrările au în vedere amenajarea drumului cu două benzi de circulație, amenajarea unor parcări care să facă loc și trotuarelor, construirea de piste pentru biciclete, amenajarea intersecțiilor și a zonelor verzi și marcaje pentru persoane cu dizabilități la fiecare trecere de pietoni.
În proiectare se va ține seama și de proiectul de reabilitare a malurilor Begăi și a Pasarelei pietonale Gelu, aflată la intersecția străzii Crizantemelor cu splaiul Tudor Vladimirescu, pentru a asigura continuitatea cu pistele de traversare pe malul celălalt al Begăi.

sursă foto: www.mapio.net

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Agenda zilei, Joi, 18.07.2024

Emisiuni

Obligațiile angajatorilor pe timp de caniculă – MozaiQub

Angajatorii au obligația să asigure, în perioadele cu temperaturi extreme, o serie de măsuri minimale de protecție a angajaților, conform prevederilor legale. În caz contrar, ...
Actualitate

Continuă campaniile de phising cu folosirea identității Poștei Române – VoxQub

Directoratul Național de Securitate Cibernetică atenționează cu privire la frecvența crescută a cumpărăturilor online ne face să primim adesea notificări, mesaje sau email-uri de la ...
Actualitate

Agenda zilei, Miercuri, 17.07.2024

Alte
știri