Strada Crizantemelor, reabilitată

Dată

Strada Crizantemelor din Timișoara va fi reabilitată. Primăria municipiului caută firmă care să asigure proiectarea străzii, iar termenul de depunere a ofertelor este 20 iulie, ora 23:59.
Lucrările au în vedere amenajarea drumului cu două benzi de circulație, amenajarea unor parcări care să facă loc și trotuarelor, construirea de piste pentru biciclete, amenajarea intersecțiilor și a zonelor verzi și marcaje pentru persoane cu dizabilități la fiecare trecere de pietoni.
În proiectare se va ține seama și de proiectul de reabilitare a malurilor Begăi și a Pasarelei pietonale Gelu, aflată la intersecția străzii Crizantemelor cu splaiul Tudor Vladimirescu, pentru a asigura continuitatea cu pistele de traversare pe malul celălalt al Begăi.

sursă foto: www.mapio.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru