Stațiunea Rânca, asfaltată numai pe jumătate

Dată

Zona montană Rânca, din judeţul Gorj, este asfaltată numai pe jumătate. Aceasta este administrată în comun de primăriile din Baia de Fier şi Novaci, iar din acest motiv, Rânca nu este o localitate de sine stătătoare, fiind vorba de două administraţii diferite. Până în prezent s-a reușit asfaltarea arterelor rutiere care sunt administrate de Primăria Baia de Fier. Partea de drumuri care este administrată de Primăria Novaci a rămas încă neasfaltată din cauza prețului per kilometru calculat mult prea mare față de calculele făcute de experții localității „Baia de Fier”. Pentru ca lucrările să poată fi demarate și în partea administrată de primăria Novaci ar fi nevoie de un alt proiect, iar în prezent, fondurile de la bugetul local au fost cheltuite.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru