Stațiunea Rânca, asfaltată numai pe jumătate

Dată

Zona montană Rânca, din judeţul Gorj, este asfaltată numai pe jumătate. Aceasta este administrată în comun de primăriile din Baia de Fier şi Novaci, iar din acest motiv, Rânca nu este o localitate de sine stătătoare, fiind vorba de două administraţii diferite. Până în prezent s-a reușit asfaltarea arterelor rutiere care sunt administrate de Primăria Baia de Fier. Partea de drumuri care este administrată de Primăria Novaci a rămas încă neasfaltată din cauza prețului per kilometru calculat mult prea mare față de calculele făcute de experții localității „Baia de Fier”. Pentru ca lucrările să poată fi demarate și în partea administrată de primăria Novaci ar fi nevoie de un alt proiect, iar în prezent, fondurile de la bugetul local au fost cheltuite.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru