Sistem de Supraveghere la Dunăre

Dată

Poliţia de Frontieră scoate la licitaţie un contract, în valoare de 6 milioane de lei, pentru asigurarea unui Sistem de Supraveghere la Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, ofertele fiind aşteptate până în 22 februarie.
Scopul este acela de a asigura mentenanța sistemelor de comunicații IT și radare care oferă informații în timp real asupra activităților desfășurate în zona de frontieră cu Serbia, mai ales trafic de nave și ambarcațiuni , dar și intruziuni de persoane. Se doreşte ca sistemul să fie funcțional 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
De-a lungul frontierei cărășene, pe malul Dunării, sunt amplasate 18 posturi de supraveghere locală cu cameră termică și cameră CCTV de înaltă rezoluție, iar în 6 dintre acestea sunt instalați senzori radar ce furnizează în timp real traiectoria obiectelor ce intră în raza de observare, toate datele fiind preluate și transmise în Centrele de comandă și control prin intermediul rețelelor de comunicații de tip radio-releu sau fibră optică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru