Se înființează Asociația pentru Promovarea Timișoarei

Dată

Asociația pentru Promovarea orașului pentru domeniul turistic, economic, cultural, educațional va fi înființată la Timișoara. Aceasta va fi direct răspunzătoare pentru promovarea orașului pe plan intern și pe plan extern, prin dezvoltarea și implementarea unui concept integrat de marketing al orașului, dezvoltând o rețea extinsă de parteneri, voluntari și sponsori. Principalele domenii de care se vor ocupa pe termen lung sunt: economic și de afaceri, rezidențial, cultură, turism, gastronomie, cercetare și inovare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Economie & Finanțe & Piața muncii

Bursele școlare majorate din semestrul al doilea

Busele școlare vor fi majorate din semestrul al doilea, conform unui proiect de lege propus de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Tot mai puțini angajați după pandemie

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie.

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru