Schimbarea taxelor în domeniul urbanismului

Dată

Taxele din domeniul urbanismului vor crește și vor fi introduse altele noi, conform propunerilor făcute de către Primăria Municipiului Timișoara.
Una dintre modificări vizează triplarea taxei pentru eliberarea sau prelungirea unui certificat de urbanism în regim de urgență. De asemenea, se dorește eliminarea taxei pentru eliberarea sau prelungirea unei autorizații de construire în regim de urgență.
Propunerile de majorări sunt aplicabile doar marilor dezvoltatori care derulează proiecte de milioane de euro. Arhitectul-șef al Timișoarei, Gabriel Almăjan, susține că modificările au apărut din dorința de a descuraja practica documentațiilor incomplete, care duce la consum de timp și la întârzierea emiterilor actelor.
Toate propunerile vor trebui să fie aprobate în Consiliul Local Timișoara, iar apoi vor fi valabile începând cu 1 ianuarie 2022.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru