România dată în judecată din cauza poluării

Dată

România este dată în judecată la Curtea Europeană de Justiție din cauza poluării, de către Uniunea Europeană. La baza sesizării stau două motive, nerespectarea normelor Uniunii, privind combaterea poluării industriale și neîndeplinirea obligației de a adopta un program de control al poluării atmosferice.
Potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, România nu a asigurat funcționarea a trei instalații industriale, pentru a preveni sau a reduce poluarea.
De asemenea, nu a fost adoptat primul program național de control al poluării atmosferice, privind reducerea emisiilor naționale de anumiți poluanți atmosferici. Dacă hotărârea Curții stabilește că statul a încălcat legislația, autoritățile naționale trebuie să ia măsuri pentru a se conforma, astfel vor fi sancționate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru