Reorganizarea județelor

Dată

Primarul Reșiței susține o reorganizare administrativă a României. Acesta a căzut de acord cu primarul Clujului, Emil Boc, care consideră că o reformă administrativă serioasă poate contribui la modernizarea țării. Prin reformă se dorește comasarea județelor, lucru care ar atrage fonduri europene la nivel regional. Edilul Reșiței, Ioan Popa, e de părere că actuala situație administrativă a României este total depășită și că în multe oraşe şi comune a scăzut dramatic numărul de locuitori.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru