Program de finanțare TM 2023 RESTART

Dată

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță lansarea celui de-al treilea apel de finanțare prin programul TM2023 RESTART care va fi susținut de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. Vor fi finanțate proiectele derulate în 2021 ale programului cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii”. Bugetul total disponibil este de 4 milioane lei. Potrivit oficialilor primăriei, TM2023 RESTART asigură, din iulie până la sfârșitul anului, un program cultural care este apropiat de așteptările și criteriile enunțate în dosarul de candidatură prin care Timișoara a câștigat titlul de Capitală Culturală Europeană.

sursă foto: www.timisoara2021.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru