Primul proiect de bugetare participativă

Dată

Primăria Timişoara demarează primul proiect de bugetare participativă, sub deviza „Timişoara Decide!”. Timp de 6 luni, se vor organiza campanii pentru elaborarea bugetului iar, la final, 10 proiecte vor fi alese şi finanţate cu un total de 3 milioane de lei.
În această perioadă, se vor informa cetăţenii, se vor colecta propunerile, va avea loc perioada de vot, precum şi anunţarea proiectelor câştigătoare şi implementarea acestora.
Proiectele trebuie să se încadreze într-unul dintre domeniile: oraşul mobil, oraşul verde, oraşul relaxat, oraşul comunităţilor, respectiv oraşul digital.
Cei care doresc să-şi depună ideile, trebuie să locuiască, să lucreze sau să studieze în Timişoara, şi să aibă peste 16 ani. Pot participa, de asemenea, şi asociaţiile, fundaţiile şi societăţile comerciale cu sediul în municipiu.
Pentru transmiterea propunerilor, cetăţenii interesaţi se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic la adresa camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 8 decembrie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru