Primarii consultați – Știrile Qub

Dată

Edilii din localitățile prin care va trece viitorul Drum Expres Craiova – Targu Jiu ar trebui să fie consultați de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu privire la traseu, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu. Potrivit acestuia, vor fi cel puțin trei variante de traseu. Este de precizat că în momentul de față ar trebui să se lucreze la studiul de fezabilitate, după care să se treacă la proiectul tehnic. El a mai declarat ca își dorește ca traseul viitorului drum expres sa fie paralel cu drumul național 66. Bugetul este de 20 de milioane de lei, fonduri europene.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru