Primăria Timișoara pregătește un recurs

Dată

Valabilitatea hotărârii de Consiliu Local intrată în vigoare în iunie 2021 nu este afectată de hotărârea judecătorească, a anunțat vice-primarul Timișoarei, Ruben Lațcău. Primăria Timișoara pregătește recursul pentru sentința pronunțată marți, 17 august. Instituția va solicita un punct de vedere de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu privire la situația posturilor care nu au fost afectate de modificarea făcută potrivit noii organigrame. Formula organizatorică în care funcționează primăria, până la o nouă sentință, este cea în vigoare astăzi, iar concursurile pentru ocuparea noilor funcții create nu vor mai fi susținute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru