Primăria Timișoara pregătește un recurs

Dată

Valabilitatea hotărârii de Consiliu Local intrată în vigoare în iunie 2021 nu este afectată de hotărârea judecătorească, a anunțat vice-primarul Timișoarei, Ruben Lațcău. Primăria Timișoara pregătește recursul pentru sentința pronunțată marți, 17 august. Instituția va solicita un punct de vedere de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu privire la situația posturilor care nu au fost afectate de modificarea făcută potrivit noii organigrame. Formula organizatorică în care funcționează primăria, până la o nouă sentință, este cea în vigoare astăzi, iar concursurile pentru ocuparea noilor funcții create nu vor mai fi susținute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru