Primăria Timișoara pregătește un recurs

Dată

Valabilitatea hotărârii de Consiliu Local intrată în vigoare în iunie 2021 nu este afectată de hotărârea judecătorească, a anunțat vice-primarul Timișoarei, Ruben Lațcău. Primăria Timișoara pregătește recursul pentru sentința pronunțată marți, 17 august. Instituția va solicita un punct de vedere de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu privire la situația posturilor care nu au fost afectate de modificarea făcută potrivit noii organigrame. Formula organizatorică în care funcționează primăria, până la o nouă sentință, este cea în vigoare astăzi, iar concursurile pentru ocuparea noilor funcții create nu vor mai fi susținute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru