Primăria Timișoara cumpără servicii de topografie și cadastru

Dată

Primăria Timișoara vrea să afle ce terenuri și clădiri are în patrimoniu. Instituția a lansat două licitații publice cu scopul achiziționării de servicii de topografie și cadastru în valoare de aproximativ 1,2 milioane lei. Prima dintre licitații se referă la imobilele aflate în partea de nord a canalului Bega, iar cea de-a doua la cele din zona de sud. Contractul cu firmele desemnate câștigătoare va fi semnat pe o perioadă de doi ani, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 9 septembrie. Primăria Timișoara este dispusă să plătească câte 500.000 lei, plus TVA, pentru fiecare dintre cele două contracte.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru