Primăria Timișoara cumpără servicii de topografie și cadastru

Dată

Primăria Timișoara vrea să afle ce terenuri și clădiri are în patrimoniu. Instituția a lansat două licitații publice cu scopul achiziționării de servicii de topografie și cadastru în valoare de aproximativ 1,2 milioane lei. Prima dintre licitații se referă la imobilele aflate în partea de nord a canalului Bega, iar cea de-a doua la cele din zona de sud. Contractul cu firmele desemnate câștigătoare va fi semnat pe o perioadă de doi ani, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 9 septembrie. Primăria Timișoara este dispusă să plătească câte 500.000 lei, plus TVA, pentru fiecare dintre cele două contracte.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru