Primăria Hunedoara dorește administrarea clădirii gării

Dată

Primăria municipiului Hunedoara dorește să preia în administrare clădirea stației CFR din oraș. Gara municipiului Hunedoara a fost închisă și trecută în conservare la începutul anului 2018. Locul are o importantă valoare cultural-istorică și reprezintă un simbol pentru locuitorii orașului și nu numai. Primarul municipiului, Dan Bobouțanu spune că în viitorul apropiat traficul feroviar nu va fi reluat. În cazul în care se va reuși preluarea clădirii gării, în foarte scurt timp se vor putea relua măsuri pentru a stopa degradarea acesteia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru