Primăria Hunedoara dorește administrarea clădirii gării

Dată

Primăria municipiului Hunedoara dorește să preia în administrare clădirea stației CFR din oraș. Gara municipiului Hunedoara a fost închisă și trecută în conservare la începutul anului 2018. Locul are o importantă valoare cultural-istorică și reprezintă un simbol pentru locuitorii orașului și nu numai. Primarul municipiului, Dan Bobouțanu spune că în viitorul apropiat traficul feroviar nu va fi reluat. În cazul în care se va reuși preluarea clădirii gării, în foarte scurt timp se vor putea relua măsuri pentru a stopa degradarea acesteia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru