Primăria Hunedoara dorește administrarea clădirii gării

Dată

Primăria municipiului Hunedoara dorește să preia în administrare clădirea stației CFR din oraș. Gara municipiului Hunedoara a fost închisă și trecută în conservare la începutul anului 2018. Locul are o importantă valoare cultural-istorică și reprezintă un simbol pentru locuitorii orașului și nu numai. Primarul municipiului, Dan Bobouțanu spune că în viitorul apropiat traficul feroviar nu va fi reluat. În cazul în care se va reuși preluarea clădirii gării, în foarte scurt timp se vor putea relua măsuri pentru a stopa degradarea acesteia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru