Primăria așteaptă idei de proiecte

Dată

Primăria Municipiului Timișoara lansează primul apel de finanțare pentru proiecte culturale, pentru care pune la bătaie 3 milioane de lei. Finanțarea nerambursabilă este împărțită pe domenii, iar municipalitatea caută și experți care să aleagă evenimentele ce urmează să fie finanțate. Apelul acoperă cinci arii tematice, printre care: arte vizuale, artele spectacolului, promovarea culturii scrise, patrimoniu cultural și educație prin cultură. La competiție pot participa asociați, fundații, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale și societăți comerciale care activează în domeniul cultural și artistic, precum și instituții publice de cultură, cu excepția celor din subordinea PMT. Proiectele pot fi depuse online, pe site-ul afișat pe ecran, unde se găsesc și toate informațiile și documentele necesare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru