Primăria așteaptă idei de proiecte

Dată

Primăria Municipiului Timișoara lansează primul apel de finanțare pentru proiecte culturale, pentru care pune la bătaie 3 milioane de lei. Finanțarea nerambursabilă este împărțită pe domenii, iar municipalitatea caută și experți care să aleagă evenimentele ce urmează să fie finanțate. Apelul acoperă cinci arii tematice, printre care: arte vizuale, artele spectacolului, promovarea culturii scrise, patrimoniu cultural și educație prin cultură. La competiție pot participa asociați, fundații, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale și societăți comerciale care activează în domeniul cultural și artistic, precum și instituții publice de cultură, cu excepția celor din subordinea PMT. Proiectele pot fi depuse online, pe site-ul afișat pe ecran, unde se găsesc și toate informațiile și documentele necesare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru