Pregătiri pentru construirea Pasajului Solventul

Dată

Pregătirile de construcție a pasajului Solventul, vor putea începe din această săptămână.
Primarul Dominic Fritz a anunțat că a semnat documentația care stă la baza Autorizației de Construcție pentru pasaj.
Pasajul va trece pe sub 12 linii de cale ferată și va avea câte două benzi pe sens în continuarea străzii Bogdăneștilor, care se află în curs de modernizare, cu linii de tramvai, trotuare și piste de biciclete.
Valoarea contractului este de peste 130 milioane de lei, iar Primăria Timișoara nu are finanțarea asigurată și de aceea, investiția va fi demarată cu banii de la bugetul local și va continua cu fonduri din programe naționale

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru