Pot începe lucrările pentru Pasajul Solventul

Dată

La mai bine de un an după semnarea contractului cu constructorul, Primăria Timișoara a reușit să predea amplasamentul Pasajului Solventul, pe sub 10 linii de cale ferată. Primarul Dominic Fritz a anunțat că își pune nădejdea în Planul Național de Redresare și Reziliență, dar și în programul național Anghel Saligny. Costurile totale pentru realizarea Pasajului Solventul sunt de peste 130 milioane de lei. Prin pasaj va fi construită o linie de tramvai, care va face legătura între linia de tramvai de pe Calea Bogdăneștilor și o linie de tramvai nouă, pe strada Gării. Pasajul ar urma să aibă, în total, patru benzi de circulație, acestea putând fi chiar lărgite la șase, câte trei benzi pe sens, plus liniile de tramvai. Pasajul Solventul trebuie să fie gata în 2024.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru