Poliţia Locală Timişoara face angajări

Dată

Postul de director executiv al Poliţiei Locale Timişoara a fost scos la concurs, iar doritorii îşi pot depune dosarele de înscriere până la sfârşitul lunii ianuarie, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, la camera 8.
Candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolivte cu diploma de licenţă în una dintre specializările ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe militare, respectiv ştiinţe economice informaţii şi ordine publică sau ştiinţa sportului şi educaţiei fizice.
De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
Candidații mai trebuie să posede cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu, să cunoască una din limbile engleză/franceză/germană, nivel mediu, și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, au transmis reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.
Proba de limbă străină va fi susţinută în 10 februarie, de la ora 9, iar cea de competențe IT în aceeași zi, de la ora 11. Proba scrisă va avea loc în 14 februarie, de la ora 10.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru