Planuri mari pentru Aerodromul Cioca

Dată

Consiliul Județean Timiș a cumpărat recent de la Primăria Timișoara, cu aproape 2,6 milioane de lei, clădirile pe care municipalitatea le deținea la Aerodromul Cioca de pe Calea Torontalului. Reprezentanții Consiliului Județean spun că au planuri mari la Aeroportul Utilitar al Timișoarei în următorii ani. Alin Nica a declarat că Aerodromul Cioca ar putea fi o rezervă a Aeroportului Internațional Timișoara. Va avea o pistă asfaltată pentru avioanele de mici dimensiuni, dar și un heliport. De asemenea, acesta a mai menționat că se discută cu diverse asociații aeronautice din țară, pentru a se înființa la Aerodom o școală de pilotaj, de parapantă și de parașutism. După ce toate formalitățile vor fi realizate, Consiliul Județean Timiș va putea demara investițiile la Aerodom.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru