Planul Național de Redresare și Reziliență, un dezastru

Dată

Politologul Alina Mungiu Pippidi a făcut o analiză în detaliu a Planului Național de Redresare și Reziliență, denumindu-l un dezastru total. Aceasta a afirmat că nu s-a făcut nici o analiză la eșecul celui mai important proiect european al țării noastre pentru a analiza și a ne învăța lecțiile.
Europarlamentarul, Victor Negrescu, spune că, din nefericire, anumite guverne au transformat planurile în agende politice naționale și au evitat dialogul și consultările reale cu partenerii sociali, societatea civilă, autoritățile locale sau Parlamentele naționale. România ar primi, prin Planul Național de Redresare și Reziliență 14,248 miliarde de euro sub formă de grant și aproximativ 14,935 miliarde de euro sub formă de împrumuri pentru un total de 29,2 miliarde de euro.

sursă foto: www.spotmedia.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru