Parcare etajată în Timișoara

Dată

Noi locuri de parcare ar urma să fie asigurate de către Consiliul Județean Timiș, în zona centrală a Timișoarei. Instituția vrea să supraetajeze parcarea pe care o deține vizavi de Hotel Timișoara.
Actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a precizat că investiția va fi realizată fie din fonduri proprii, fie în parteneriat public privat. El a mai precizat că zona centrală are mare nevoie de locuri de parcare și în contextul Timișoara Capitală Culturală Europeană, când în oraș vor ajunge mulți turiști.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Informații Utile

Energia implicării

Qub TV – Energia implicării!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru