Parcare etajată în Timișoara

Dată

Noi locuri de parcare ar urma să fie asigurate de către Consiliul Județean Timiș, în zona centrală a Timișoarei. Instituția vrea să supraetajeze parcarea pe care o deține vizavi de Hotel Timișoara.
Actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a precizat că investiția va fi realizată fie din fonduri proprii, fie în parteneriat public privat. El a mai precizat că zona centrală are mare nevoie de locuri de parcare și în contextul Timișoara Capitală Culturală Europeană, când în oraș vor ajunge mulți turiști.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru