O nouă stație de autobuz în Timișoara

Dată

În cadrul ședinței Consiliului Local Timișoara, s-a votat pentru înființarea unei noi stații de autobuz, pe Calea Martirilor. O companie privată a cedat terenul în favoarea municipiului. O companie privată a renunțat la dreptul de proprietate asupra unui teren de 78 mp, situat în Timișoara, pe Calea Martirilor.
Consiliul Local Timișoara vrea ca pe acel teren să înființeze o nouă stație de autobuz, ca parte din Planul Urbanistic Zonal „Dezvoltare Zonă Mixtă: Comerț, Servicii, Funcțiuni Administrative Și Financiar Bancare”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru