Nouă taxă pentru salubrizare

Dată

Craiovenii vor plăti o nouă taxă specială de salubrizare începând cu această vară. Taxa va intra în vigoare din momentul în care activitatea de salubrizare în Craiova va fi derulată. Aceasta va fi impusă persoanelor fizice şi agenţilor economici din Craiova şi va fi plătită prin Direcţia de Impozite şi Taxe. Pentru 2021, noua taxă este în cuantum de 11 lei de persoană pe lună, pentru utilizatorii casnici şi 144 lei pe metru cub, pentru utilizatorii non-casnici care refuză încheierea contractului cu operatorul de salubritate. Cuantumul taxei speciale de salubrizare se stabilește și se aprobă anual prin hotărârea Consiliului Local.

sursă foto: gradinariu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru