Nouă taxă pentru salubrizare

Dată

Craiovenii vor plăti o nouă taxă specială de salubrizare începând cu această vară. Taxa va intra în vigoare din momentul în care activitatea de salubrizare în Craiova va fi derulată. Aceasta va fi impusă persoanelor fizice şi agenţilor economici din Craiova şi va fi plătită prin Direcţia de Impozite şi Taxe. Pentru 2021, noua taxă este în cuantum de 11 lei de persoană pe lună, pentru utilizatorii casnici şi 144 lei pe metru cub, pentru utilizatorii non-casnici care refuză încheierea contractului cu operatorul de salubritate. Cuantumul taxei speciale de salubrizare se stabilește și se aprobă anual prin hotărârea Consiliului Local.

sursă foto: gradinariu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru