Nouă taxă pentru salubrizare

Dată

Craiovenii vor plăti o nouă taxă specială de salubrizare începând cu această vară. Taxa va intra în vigoare din momentul în care activitatea de salubrizare în Craiova va fi derulată. Aceasta va fi impusă persoanelor fizice şi agenţilor economici din Craiova şi va fi plătită prin Direcţia de Impozite şi Taxe. Pentru 2021, noua taxă este în cuantum de 11 lei de persoană pe lună, pentru utilizatorii casnici şi 144 lei pe metru cub, pentru utilizatorii non-casnici care refuză încheierea contractului cu operatorul de salubritate. Cuantumul taxei speciale de salubrizare se stabilește și se aprobă anual prin hotărârea Consiliului Local.

sursă foto: gradinariu.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru