Noua organigramă a Timișoarei

Dată

Noua organigramă a Primăriei din Timișoara a fost adoptată în Consiliul Local la numai patru zile după ce a fost prezentată de către primarul orașului, Dominic Fritz. De la 27 de structuri s-a ajuns la 17, iar 80 de posturi vor fi complet desființate, dintre care, 10 erau funcții de conducere. În schimb, peste 100 de angajări se vor face la Primăria din Timișoara. 64 de posturi sunt pentru profesioniști aflați la început de drum, 52 pentru asistenți și debutanți și 12 pentru inspectori de specialitate. Edilul Timișoarei afirmă că unii angajați vor fi nevoiți să dea concurs pentru post, în cazul în care se schimbă mai mult de 50% din fișa postului.

sursă foto: www.pmt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Primele rezultate ale concursului de titularizare

Primele rezultate ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar se afişează astăzi, 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare

Sănătate & Sport

Masca de protecție rămâne obligatorie

Purtarea măştii de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după 1 august, dată de la care ar urma ca România să treacă la o nouă etapă de relaxare a restricţiilor.

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru