Noua organigramă a Timișoarei

Dată

Noua organigramă a Primăriei din Timișoara a fost adoptată în Consiliul Local la numai patru zile după ce a fost prezentată de către primarul orașului, Dominic Fritz. De la 27 de structuri s-a ajuns la 17, iar 80 de posturi vor fi complet desființate, dintre care, 10 erau funcții de conducere. În schimb, peste 100 de angajări se vor face la Primăria din Timișoara. 64 de posturi sunt pentru profesioniști aflați la început de drum, 52 pentru asistenți și debutanți și 12 pentru inspectori de specialitate. Edilul Timișoarei afirmă că unii angajați vor fi nevoiți să dea concurs pentru post, în cazul în care se schimbă mai mult de 50% din fișa postului.

sursă foto: www.pmt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru