Noua organigramă a Timișoarei

Dată

Noua organigramă a Primăriei din Timișoara a fost adoptată în Consiliul Local la numai patru zile după ce a fost prezentată de către primarul orașului, Dominic Fritz. De la 27 de structuri s-a ajuns la 17, iar 80 de posturi vor fi complet desființate, dintre care, 10 erau funcții de conducere. În schimb, peste 100 de angajări se vor face la Primăria din Timișoara. 64 de posturi sunt pentru profesioniști aflați la început de drum, 52 pentru asistenți și debutanți și 12 pentru inspectori de specialitate. Edilul Timișoarei afirmă că unii angajați vor fi nevoiți să dea concurs pentru post, în cazul în care se schimbă mai mult de 50% din fișa postului.

sursă foto: www.pmt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru