Noua organigramă a Primăriei Timișoara suspendată

Dată

Noua organigramă a Primăriei Timișoara care a intrat în vigoare în 2 august a fost suspendată de magistrații Tribunalului Timiș. Sesizarea împotriva Primăriei Timișoara și a Consiliului Local a fost semnată de 33 de angajați, membrii ai Sindicatului condus de Tiberiu Negrei. Ei au semnalat faptul că organigrama a fost promovată fără să existe o dezbatere prealabilă. Consiliul Local Timişoara este obligat să plătească sindicatului şi reclamanţilor cheltuieli de judecată de aproape 17.000 de lei, iar Primăria trebuie să revină la vechea organigramă.

sursă foto: orasul-timisoara.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru