Noua organigramă a Primăriei Timișoara suspendată

Dată

Noua organigramă a Primăriei Timișoara care a intrat în vigoare în 2 august a fost suspendată de magistrații Tribunalului Timiș. Sesizarea împotriva Primăriei Timișoara și a Consiliului Local a fost semnată de 33 de angajați, membrii ai Sindicatului condus de Tiberiu Negrei. Ei au semnalat faptul că organigrama a fost promovată fără să existe o dezbatere prealabilă. Consiliul Local Timişoara este obligat să plătească sindicatului şi reclamanţilor cheltuieli de judecată de aproape 17.000 de lei, iar Primăria trebuie să revină la vechea organigramă.

sursă foto: orasul-timisoara.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru