Nou regulament privind mansardarea blocurilor din Timișoara

Dată

În Timișoara nu se vor mai putea construi mansarde în blocuri fără lift și nici mai mari de 60% din suprafața ultimului etaj. Sunt doar câteva dintre prevederile noului regulament adoptat de consilierii locali marți.
Noile reglementari vin după ce, conform arhitectului Răzvan Negrișanu, care este și consilier local, regulamentul aprobat în 2007 nu este suficient de detaliat.
Acum, mansardarea blocurilor din Timișoara se va face respectându-se noile reguli, fiind obligatorii lifturile pentru persoanele cu dizabilități, locuri de parcare aferente fiecărui apartament, iar ferestrele nu vor mai fi de tip lucarnă. De asemenea, forma mansardei și golurile se vor proiecta în concordanță cu arhitectura întregului imobil, acoperișurile vor fi sub formă de triunghi, nu se mai admit acoperișuri cu secțiunea unui poligon cu laturi multiple.
Potrivit aleșilor locali, mansardele care se afla deja în lucru, indiferent de stadiu, nu vor fi afectate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru