Nou regulament privind mansardarea blocurilor din Timișoara

Dată

În Timișoara nu se vor mai putea construi mansarde în blocuri fără lift și nici mai mari de 60% din suprafața ultimului etaj. Sunt doar câteva dintre prevederile noului regulament adoptat de consilierii locali marți.
Noile reglementari vin după ce, conform arhitectului Răzvan Negrișanu, care este și consilier local, regulamentul aprobat în 2007 nu este suficient de detaliat.
Acum, mansardarea blocurilor din Timișoara se va face respectându-se noile reguli, fiind obligatorii lifturile pentru persoanele cu dizabilități, locuri de parcare aferente fiecărui apartament, iar ferestrele nu vor mai fi de tip lucarnă. De asemenea, forma mansardei și golurile se vor proiecta în concordanță cu arhitectura întregului imobil, acoperișurile vor fi sub formă de triunghi, nu se mai admit acoperișuri cu secțiunea unui poligon cu laturi multiple.
Potrivit aleșilor locali, mansardele care se afla deja în lucru, indiferent de stadiu, nu vor fi afectate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru