Noile taxe de urbanism, aprobate

Dată

Eliberarea unui certificat de urbanism în regim de urgență va costa 3.000 lei la Timișoara. Hotărârea în acest sens a fost aprobată de Consiliu Local, care a votat și alte taxe în domeniul urbanismului. Fostul viceprimar Dan Diaconu a reclamat că taxa pentru eliberarea unui certificat de urbanism în regim de urgență este foarte mare. El a arătat, însă, că primăria nu este societate comercială ca să funcționeze după principiul cererii și ofertei. Totodată, el a dat exemplul municipiului Oradea, unde eliberarea unui certificat de urbanism în regim de urgență costă 200 de lei și se intră în posesia documentului în două zile, spre deosebire de șapte zile cât va fi la Timișoara termenul pentru suma de 3.000 lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru