Multiplexity, mai aproape de înființare

Dată

Multiplexity, cel mai mare proiect de infrastructură culturală din Timișoara, este mai aproape de finalizare. Consilierii locali urmează să aprobe Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții a Centrului pentru Artă, Tehnologie și Experiment, MultipleXity – faza II.  Sunt demarate lucrările de reconversie a trei foste cinematografe, care se vor transforma în centre culturale de cartier, Studio, Dacia și Victoria , precum și renovarea fostului Spital de Dermatologie și transformarea acestuia într-un Centru Multicultural.
Primăria Municipiului Timișoara derulează, în acest moment, mai multe proiecte de pregătire a infrastructurii culturale în perspectiva anului 2023, an în care Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Sursă foto: anuala.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri