Modernizarea Aeroportului Internațional Craiova

Dată

Proiectul de modernizare și extindere al Aeroportului Internațional Craiova a fost scos la licitație. Sunt prevăzute construirea unui nou terminal de pasageri; drumuri de acces; parcări; dar și amenajarea suprafeței pistei de rulare. De asemenea, se vor achiziționa o centrală termică, echipamente și sistem de control, precum și dotarea unei zone cu apă pentru incendii.
Potrivit anunţului de participare la lictație, contractul se referă la servicii de proiectare și la elaborarea tuturor documentațiilor necesare demarării proiectului. La acestea se mai adaugă și serviciile de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor.
Valoarea totală a contractului este de aproape 85 de milioane de euro. Pentru a acoperi cheltuielile, a fost depusă o cerere de finanțare din fonduri europene.
Termenul de finalizare al proiectului este 23 decembrie 2023.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru